perjantai 4. maaliskuuta 2016

Juopuneet terälehdet

Jos innostus kirjoittamista kohtaan riitää sekä tirkistelynhaluisia lukijoita löytyy, tästä blogista pääset tulevaisuudessa lukemaan kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä kolmen ajoittain elämäänsä kyllästyneen, mutta silti edelleen joistain harvoista asioista nauttivien nuorten miesten kertomana. Ja kun sanomme kaikkea, todella tarkoitamme sitä. Aiheet saattavat vaihdella seesteisestä aamukahvihetkestä aina aamuöiseen pirihuoran nussimiseen paikallisen Jonnelan paskahuussissa. Ehkä hieman raflaavaa ja kliseistä, mutta koemme silti internetin ehdottomasti kaipaavan vielä ainakin yhtä valkoisten epätavallisten heteromiesten arjesta kertovaa "lifestyleblogia".

Tällä blogilla tulee siis olemaan kolme kirjoittajaa, Vyöruusu, Tummentunut lehtomaitikka sekä Lupiini. Nimet kuvaavat kutakin henkilöä osuvasti. Vyöruusu aiheuttaa ihmisissä vitutusta, Tummentunut lehtomaitikka on synkkä, mieleltään suorastaan häiriintynyt ja Lupiini on jo virallisen määritelmänsä mukaan haitallinen vieraslaji. Meitä kaikkia kolmea yhdistäviä tekijöitä ovat muun muassa ajoittain kyltymättömäksi kasvava rakkaus alkoholia kohtaan sekä krooninen epäonnistuminen elämässä korkeista odotuksista huolimatta. 

Jos tätä blogia lukiessa onnistut joskus pahoittamaan mielesi, olemme onnistuneet. Miksi muilla pitäisi olla kivaa, kun ei meilläkään kerran yleensä ole? Tarkoitus ei ole kuitenkaan vaikuttaa katkeralta, koska sellaisia me emme kuitenkaan ole. Tai jos olemmekin, niin korkeintaan itseämme kohtaan. Lisäksi tarkoitus ei ole aiheuttaa pelkästään sielua kalvavaa inhoa, vaan ajoittain jopa naurua sekä mahdollisuuksia tienata rahaa erittäin edistyksillisillä vetovihjeillä, joiden osumisprosentti lähentelee Lupiinin rasvaprosenttia ja voin vannoa, että se ei ole ihan pieni luku se.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti