sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Seksinnälkää teksti-tv:llä

Voin ylpeänä väittää kuuluvani siihen onnelliseen ikäpolveen, joka muistaa ajan, jolloin internet ei vielä ollut mikään itsestäänselvyys. Tai ajan, jolloin se oli vielä isolla alkukirjaimella kirjoitettava sana kaikessa erikoisuudessakaan. Nettiä käytettiin ehkä kerran viikossa koulussa, joskus harvoin kotona ja kännykän netti oli jotain, mistä ei osattu edes haaveilla. Toki olihan wap, mutta sitä ei kukaan täysjärkinen uskaltanut käyttää puhelinlaskun pelossa. Tietoa ei siis tietenkään saanut lähellekään samaan tapaan kuin nykyään, pienen urheiluintoilijan uutisjanon tyydyttämisen keinot olivat huomattavasti mitättömämmät. Oli Urheiluruutu, oli iltapäivälehdet (siis ne paperiset versiot) ja sitten tietenkin *rumpujen pärinää* kuninkaallinen Teksti-TV.

Nykyään teksti-tv ei ole enää yhtä merkittävässä roolissa kuin aiemmin, ei tietenkään. Vaikkakin sen edelleen lähes päivittäin avaan, kaukana ovat ajat joilloin urheilu-uutiset täytyi selata läpi vähintään 20 kertaa päivässä. Enää talviaamun ensimmäisenä automaattisena toimintona ei ole avata Ylen teksti-tv:n sivua 235, tosin tiedän usean ihmisen edelleen luottavan tähän perinteiseen tyyliin yön NHL-tulosten selvittämiseen. Olihan siinä sitä omanlaistaan tunnelmaa, kun sivujen latausta ja kaikkien suomalaisten tehopisteiden selviämistä sai odotella minuuttitolkulla. Tänä päivänä ei tosin voisi enää vähempää kiinnostaa.

Mutta niin, on teksti-tv:llä yhä edelleen oma merkityksenä ja roolinsa, vaikka se kuoleva palvelu onkin. Nimittäin myöhäiskeski-ikäisten senssipalstana. Mies etsii naista, nainen etsii miestä, mies etsii miestä, nainen naista, pari paria ja niin edelleen. Kategorioita riittää ja epäilemättä joskus vielä velho etsii menninkäisiä, mikäli seksuaalisten identiteettien välinen tasa-arvo etenee tarpeeksi pitkälle ennen teksti-tv:n vääjäämätöntä kuolemaa. Seuranhakuilmoitukset teksti-tv:llä ovat usein hienoja ja nauruhermoja kutkuttavia, osittain jopa taiteellisia. Eihän näissä nyt varsinaisesti mitään uutta ole entisaikojen tv-chatien katsojille, mutta joskus mennyttä on hauska muistella ja sitä ilmoitukset teksti-tv:llä eittämättä ovat, aikamatka menneisyyteen. Tällaiseen eivät nykynuoret pysty. Tinderistä tuskin olisi mihinkään, kun aikuiset isolla A:lla hakevat nussimisseuraa. Haluan nostaa esiin muutaman mielestäni erityisen tyylikkään ilmoituksen, tarkoittamatta mitään pahaa kenellekään, vaikka näistä herkistä lemmenlurituksista hieman huumoria revinkin.

"Nuorekas, 60 v aviopari odottaa anteliasta ja riuskaa pukkia. Rehevän ja rempseän rouvan toiveena on iso lahjapaketti."

Ensinnäkin järkyttää tieto siitä, että on olemassa nuorekkaita kuuskymppisiä. Seuraavaksi mieltä saapuu vavisuttamaan mielikuva rehevästä ja rempseästä rouvasta selluliitin väristessä pukin työnnellessä lahjapakettiaan ensin anteliaasti sisään kuitenkin samantien epäkohteliaasti vetäen sen takaisin ulos. Väinö Linnaa lainatakseni siinä epäilemättä tanner tömisee ja aitaa kaatuu. Kuitenkin samalla olen iloinen siitä, että hieman iäkkäämätkin (ei missään nimessä vanhat) ihmiset edelleen omaavat ilmeisen viriilin seksielämän.

Muodokas, 61 v rouva ja aviomies tarvitsee pystyvän apumiehen makuukammariin. Etusijalla kookas ja kokenut 3. pyörä.

Muodokas lienee erilainen tapa ilmaista rehevä. Kaikki taas varmasti ymmärtävät mitä tarkoittaa, kun nainen ilmoittaa olevansa rehevä. Silmiin tässäkin ilmoutuksessa pistää myös se, että jälleen etsitään jotain kookasta. Pitääkö tästä vetää sellainen johtopäätös, että jostain on nyt aiemman elämän aikana jääty paitsi ja vanhoilla päivillä tilannetta pitää paikata? Kuitenkin sentään oman aviomiehen valvonnassa. Toki kyseessä voi hyvin olla miehenkin ajatus, aisankannattajia vaikuttaisi muutenkin olevan teksti-tv täynnä. Aistin tässä markkinarakoa blogistitovereilleni.

Pari, saanko vaimon lainaksi? Olen 60v mies Espoosta, poikkeuksellisen kestävä ja osaava. Aiempaa kokemusta on. Kyselkääpä lisää

Tämä etenkin oli mielestäni hauska ja maanläheinenkin. Suora kysymys, olisiko vaimoa lainaksi. Ja vaikuttaisihan noita vaimoja lainaksi asti tuolla riittävän. Erittäin hyvä on myös varmasti ilmaista olevansa kestävä ja etenkin osaava. Osaamistakin kun on niin monenlaista ja -tasoista. Mutta tältä mieheltä sitä epäilemättä löytyy, hänellähän on kuitenkin aiempaa kokemustakin. Lopussa pyydetään kysymyksiä. Ei tietenkään minulta, mutta kysynpä kuitenkin. Onko herrasmiehen kokemus peräisin Kallelta vai Jallulta?

Lopuksi haluan pyytää anteeksi kaikilta, jotka tuntevat tulleensa loukatuksi, vaikka sehän tämän blogin idea osittain onkin. Kenenkään seksuaalisuudesta ei kuitenkaan saisi tehdä pilkkaa ja olenkin iloinen siitä, että viettiä ja intoa löytyy vielä vanhemmallakin iällä. Itse kun todennäköisesti olen ryypännyt kaikki haluni ja kykyni jo 30 ikävuoteen mennessä. Tällaista tänään, näköjään sunnuntainakin voi paistaa aurinko ja ei se mitään vaikkei paistaisikaan, onhan sentään teksti-tv tuomassa hymyn huulille.

-Vyöruusu


1 kommentti: