sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Tinderlutkan tunnustukset

Haha mitäs tässä. Olen mies, kusen kahdelta jalalta ja muut menee istualtaan. Minusta ei tullut koskaan jäkäriä, eikä myöskään rikasta ainakaan vielä. En ollut ensimmäisenä valinnoissa, mutten viimeinenkään. Ei haittaa sillä minusta tuli jotain muuta. Minusta tuli tinderlutka

Kuten Stig laulaa IT-Mies -kappaleessaan:
"IT-mies
sä olet konttorin ninja
I-I-ITI-I-IT-mies
hoidat hommat hyvin mutta hiljaa
ITIT-miessä olet konttorin ninja
I-I-ITI-I-IT-mieshoidat hommat hyvin mutta hiljaa"

Voisin itse laulaa olevani
"Tinder Miä
smä olen tinderin lutka
tinde-tinteer
hoidan hommat päin vittua ja hiljaa
tindertinder-miääs
Hoidan muijat hyvin enkä hiljaa"

Tosissaan puhuttaessa, olen kuin koira, koira joka jahtaa autoja. Jahtaan autoja, mutta kun saan sen kiinni niin en tiedä mitä tekisin niillä. Helpointa siis olisi jahdata autoja ja jäädä askeleen päähän niistä. Jahti on hauskaa, mutta jälkipyykki ei niinkään kun joutuu kaiken maailman ihmisten asioihin ongelman ratkojaksi sekä majakaksi. 

Kaikissa harrastuksissa on se jokin asia mikä tekee siitä koukuttavaa, tinderissä sen asian hoitaa vastapuoli. Kuinka hauskaa onkaan pujotella kysymysten ja vastausten välissä, testaten vastapuolta, ottaen selvää toisen henkimaailmasta ja siitä mistä pääsee sisään. Aina löytyy heikkoja kohtia puolustuksesta ja kun se heikko nilkka tai jäätävä krapula löytyy mihin iskeä, täytyy iskeä. Tai eihän se koskaan ole pakko iskeä, voi kierrellä ja tutkailla kuin hyeena, antaa toisen paljastaa korttinsa. 

Ennen kuin joku sanoo että olen seksistinen tai muuten vain sieluton sika, haluan huomauttaa muutaman asian. Olen itse kokenut samaa, olen tarjonnut naiselle drinkin ja kuullut että häntä ei olisi vähempää voinut kiinnostaa seurani. Ei se haittaa, sillä en tee sitä toiste, olen itsekkin tehnyt saman tempun ja saanut ilmaista juomaa tai mitä ikinä. Olen nähnyt ja kuullut miten vastapuolikin testailee, kyykyttää ja leikkii toisella ihmisellä nostaakseen omaa egoaan tai saadakseen hyvät naurut ystävättärilleen. En siis koe huonoa omatuntoa jos liityn tähän leikkiin ja vien hommaa omalla tahdilla sitä eteenpäin kuten parhaaksi näen. Välillä pieni maankamaralle palautus ei ole pahitteeksi. 

Ylitunteellisissa olennoissa on se hyvä puoli, että heitä on helppo viedä kunhan itse vain tajuaa kuinka tunteiden vietävänä toinen on. Tässä tapauksessa Einstein siis pieksee Darwinin, riippuu täysin tapauksesta kumpi näistä herroista on vahvoilla. Ja juuri tämä ero on tärkeä osa mikä pitää leikin mielenkiintoisena. On hauskaa saada toinen polttamaan sormet, juuri kun hän on luullut olevansa minua älykkäämpi. Vaikka mies ajattelee usein munalla, välillä kaksi kivestä vie ajattelun sille tasolle että huhhui

Lainaan nyt SUN TZUn yhtä taktista neuvoa mikä auttaa pitämään hauskaa. "After crossing a river, you should get far away from it (Chapter 9, n.9)"
-no ottakoon nyt tuon kuka miten ottaakaan.
Arvoin kyseisen aatteen kirjasta, jos et tiedä kuka on SUN TZU etkä ole kuullutkaan teoksesta nimeltä The art of war, ei sinulla ole oikeutta suuttua mistään mitä olen kirjoittanut.

Sekavan sanaoksennuksen lopuksi myönnän toivovani että jokin merkityksellisempi on toivottavasti minullekkin tulossa. Kun saan sen auton kiinni, haluan myös tietää mitä teen sillä. Etten mokaa kaikkea kuin joskus kauan sitten ensimmäisen kerra. 

Lupaan panostaa tekstiin jatkossa enemmän kuin 15min ja eiköhän aiheeseen saada paneuduttua enemmän jatkossa. 
-Lupiini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti