sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Voitin Lotossa

JEp voitin lotossa kun synnyin Suomeen. JEp Suomeen, maahan missä kaikilla muilla on kivaa paitsi valkoisella heteromiehellä. Synnyin maahan missä kaikki saa vaatia mitä vaan ja valittaa kaikesta, paitsi tietenkin valkoinen heteromies. Feminismi on tehnyt paljon hyvää, siis ihan oikeasti, mutta viimevuosina sen ääripää on ajanut mielenkiintoisella otteellaan agendaa joka tekee naisista tasavertaisempia kuin miehistä.

Ai olen hullu? niin varmaan olenkin, sillä jos joku ei saa valittaa asioistaan niin se on... aivan oikein, Valkoinen heteromies. Koulujärjestelmä suosii kaskijalkaisia. Yritysjohtoon pakotetaan vängällä kaksijalkasia, eikä sillä että he olisivat päteviä vaan juuri siksi että pitää saada naisia sinne. Minulla ei ole mitään väliä kuka johtaa suomen paperiliittoja tai Hartwallia niin kauan kun siellä olevat ovat  itse ansainneet paikkansa siellä.

Itketään kuinka miehiset ajatusmaailmat sortavat uranaisia, noh nykyään se ei ole totta. Jos jokin on totta niin se että mies joka haluaa kotona hoitaa lapsia ja puhuu tunteistaan oletetaan joksikin vässykäksi. Miehen pitää olla kova äijä joka paskoo öljyä, kuitenkin samalla pitää olla henkisellä naisen tasolla. Olut on paha ja urheilu, sehän on idioottimaista läskimahojen hommaa. Ainiin ja miestä ei voi raiskata, eikä myöskään pahoinpidellä. Mies voidaan myös lähettää sotarintamalle, tai jättää uppoavaan laivaan.  Ei se haittaa sillä me ollaan niin superolentoja.

Ainiin ja kun kännipäissäni nauran 27-vuotiaalle yh-mammalle joka tapailee nuorta timmiä pakolaista, olen rasisti ja sika. Kun taas nauran 45v Ristolle joka kävelee käsikynkässä thaimaasta importatun herkullisen nuoren neidon kanssa...hetkinen mitä minä olen silloin...ainiin... en kummempi kuin kukaan muukaan, sillä yleisen mielipiteen mukaan Risto on vain säälittävä suomalainen joka ei saa suomalaista naista, jonka vuoksi hän haki naisen joka "kuulemma" on hänen kanssaan rahasta. Miksei Ristokin voi olla vahva itsenäinen suomalainen mies joka ei välitä muiden mielipiteistä?
Vahvan agressiivispassiivinen hymiö tähän loppuun

:)

-Lüpiini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti