sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kaunis krapulani

Tänään on sunnuntai. Sen tietää siitä, kun aamulla herätessä suussa maistuu paska ja päässä jyskyttää. Saattoi olla hauska ilta, ikävä kyllä en muista kaikkea niin tarkasti kuin haluaisin. Muistan kyllä keskustelleeni elämästä varsin avoimesti sekä tuttujen että tuntemattomien kanssa, joten mielenterveyden kannalta voi olla parempikin olla muistamatta ihan kaikkea. Tyhmän paskan jauhaminen kännissä on kuitenkin jo sen verran tuttua, että suurempaa morkkista ei enää onneksi jaksa nykyisin tuntea. Se on rakkaan harrastuksen huono puoli ja sen kanssa on pystyttävä elämään. Lajin asiantuntijana tunnistan kyllä riskit, jos vietät 10 tuntia putkeen samassa baarissa poistumatta ulos edes röökille, todennäköisyys sanoa jotain tyhmää illan aikana kasvaa merkittävästi. Mutta ei siitä sen enempää, mitään vakavampaa sentään ei pitäisi olla tapahtunut.

Milloinkohan sitä oppisi kantamaan vastuun itsestään ja elämästään? Ei tämän pitäisi olla näin vaikeaa, rahat voisi käyttää paremminkin. Mutta eihän se ole hauskaa, sen sijaan ajanvietto niin hyvässä kuin yleensä toteutuvassa huonossa seurassa on huomattavasti hauskempaa, kun pöydästä löytyy muutakin kuin kansanluottamusta. Huoletkin unohtuvat, kunnes palaavat aamulla huomattavasti pahempina takaisin. Onnekseni olen huomannut muistini heikkenevän viime aikoina ihan selvinkinpäin, joten murheista autuaampi tulevaisuus lienee mahdollinen. Jos ei jotain muista, niin ei se silloin vaivaakaan. Ei tästä umpikujasta pääse enää kuin unohtamalla.

Muistakin terveydellisistä aspekteista olen ollut hieman huolissani viime aikoina. Luonnollisesti laji on vaativa ihmiselimistölle eikä urheilija tervettä päivää näe, mutta tänäänkin edellisvuorokauden raskaan suorituksen jälkeen tunsin kaupungilla kävellessäni suurta tarvetta oksentaa ja pyörtyä samanaikaisesti. Kumpaakaan ei tapahtunut, mutta kaukanakaan ei oltu. Harmittaahan se pelätä elämää vieläpä tällaisena kauniina kevätpäivänä, kun oma olo hieman matalapaineisempi. Mahakin on yksi ongelmakohta, sen lisäksi että se kasvaa, se saattaa olla muutenkin välillä hieman kovilla. Joku muu ehkä oppisi ensimmäisen tai viimeistään toisen kerran jälkeen, että toistakymmentä tuoppia olutta kruunattuna kännipizzan jalapenoilla ei ehkä ole se paras mahdollinen ruokavalio. Siinä tuhoutuu suolisto ja aamulla vessanpöntön putkisto. Mutta jatketaan opettelua, ehkä vielä joku päivä.

Lopuksi jaan tylsän ja kliseisen, mutta kaikkein toimivimman parisuhdevinkin. Älkää ryhtykö siihen touhuun. Sen sijaan hommatkaa sellainen ystävä vastakkaisesta sukupuolesta, jonka kanssa voitte esittää pariskuntaa ja lähteä Temptation Islandille tuotannon piikkiin ryyppäämään ja nussimaan tyhjäpäisiä sinkkuja, joiden ulkonäkövaatimuksia ette todellisessa elämässä täyttäisi. Siellä kuitenkin joku julkkistyrkky varmasti ottaa poskeen vähän rumemmaltakin kaverilta. Ilmaiseksi saa myös hieman KOHU-julkisuutta, kun leimautuu mediassa siaksi "pettämisen" vuoksi. Voisi olla hauskaakin. Saa käyttää ja on vähän pakkokin, hei.

-Vyöruusu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti