tiistai 26. huhtikuuta 2016

Nainen on kuin nokkahuilu

Tämä blogi on nyt vähän unohtunut omalta ja näköjään vähän muidenkin osalta, mutta ei se mitään. Palataan tässä asiaan ainakin tällä erää. Nyt kun kesä lähenee ja Suomen suven puskiessa päälle kelit pahenevat, on aika päästä nauttimaan ja tasapainon vuoksi myös kärsimään tietyistä kauden mukanaan tuomista asioista. Loma koputtelee tässä vapun myötä jo ovella ja se on tietenkin tavallaan monen mielestä varsin posiitivinen asia. Minua se kuitenkin kauhistuttaa ja aivan syystäkin, ei opiskelijalla voi olla kesälomaa. Pitäisi olla työpaikka, jonka avulla aloittaa massiivisen suurenmoinen urapolku kohti tähtiä. Toki tietynlainen työsopimus jo itseltänikin löytyy, mutta se on suoraan sanottuna aivan perseestä. Sen avulla ei lennellä tähtiin, oikeastaan sen avulla ei makseta edes vuokraa. Tällä hetkellä siis syystäkin vähän huolettaa, mutta onnekseni olen osaavasti jatkanut aivosolujeni liuoittamista, joten murheet eivät jatkuvasti paina mieltä.

Iloisin asia kesässä on tietenkin naisten vaatteiden määrän väheneminen. Lakipistettä vaatetuksen vähyydessä ei luonnollisesti vielä kelienkään myötä ole saavutettu, mutta harjaantunut silmä on jo kyennyt aistimaan sekä tiukemman että paljastavamman vaatetuskavalkadin esiinmarssin. Ilmiö on havaittavissa kaikkialla. Niin kaupungilla, ostoskeskuksissa, oppilaitoksissa, terveyskeskuksissa.. Jälkimmäiset ovat muuten parhaita paikkoja naisseuran löytämiseen. Ette usko, ellette itse kokeile.

Vapun iloksi olen kehittänyt uuden pelin, jonka avulla etenkin varmasti miesporukat voivat keskenään kilpailla paremmuudestaan. Laji vaatii vain hivenen sorminäppäryyttä ja nopeutta, suorituspaikaksi kelpaa mainiosti esimerkiksi yökerhon heikosti valaistu ja mahdollisimman täyteen ahdattu tanssilattia. Säännöt ovat yksinkertaiset, voittajaksi selviää se, joka paidan läpi saa avattua useimmat naisten rintaliivien hakaset ja kerättyä sitä myöten eniten pisteitä. Jokaisesta onnistumisesta seuraa piste. Mikäli rintaliivit saa avattua jostain syystä niitä päällään pitävältä mieheltä, saa puolikkaan pisteen. Jos jollain tapaa onnistuu pääsemään sellaiselle lähietäisyydelle naisen kanssa, että liivit saa varastettua, osallistuja saa viisi pistettä. Jos pääsee (tai joutuu) vastaavalle lähietäisyydelle rintaliivejä käyttävän miehen kanssa, hylätään sekä kilpailusta että kaveripiiristä. Miinuspisteitä tulee yksi kappale kiinnijäädessä, kaksi siinä tapauksessa, että kuumunut valkoritari antaa kiinnijääneelle osallistujalle turpaan ja viisi miinuspistettä seuraa siitä, jos tulee heitetyksi ulos baarista. Säännöt ovat siis sangen yksinkertaiset, vapun kunniaksi voi pelata vaikka useampana iltana peräkkäin ja muodostaa näin eräänlaisen turnauksen.

Niin se nokkahuilu. Kaikki kuitenkin ovat joutuneet sitä ala-asteella soittamaan, niin suurempia esittelyjä kyseinen väline ei kaipaa. Mutta aivan kuten nokkahuilu, myös nainenkin on instrumentti, jonka menestyksekkääseen soittamiseen vaaditaan sekä sormien että suun saumatonta yhteistyötä. En tiedä miksi koin tärkeäksi tuoda tämän itsestäänselvyyden esille, olkoon sitten vaikka neuvona niille, jotka eivät kyseistä asiaa kenties vielä ole ymmärtäneet. Jotkut kuitenkin saattavat päästä ensimmäistä kertaa tositoimiin vaikkapa näin vapun vapaamielisyyden vallitessa, niin on hyvä olla varautunut. Sellainen vinkki kuitenkin, että täysin kirjaimellisesti edellä mainittua ohjetta ei kannata ottaa. Toisin kuin nokkahuilua soittaessa, puhaltaminen ja epämääräinen reikien peittäminen sieltä täältä ei saa paljoakaan hyvää aikaan. Ainakaan useimmissa tapauksissa.

-Vyöruusu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti