tiistai 3. toukokuuta 2016

Seksitön Cheerleader

Ensismmäisenä kommentti tästä otsikosta, eikö olekkin hyvä vitsi? Itse ainakin nauran niin että peräsuoli on solmussa.

Törmäsin siis Iltalehden laatujournalismin maailmaan ja löysin sieltä seuraavan,
(Cheerleader-joukkueeseen haettiin uusia jäseniä uskomattoman seksistisellä mainoksella).

Summarumppana Washingtonin Yliopisto haki uusia Cheerleadereitä ja kandidaateille oli asetettu monenlaisia kriteereitä... seksistisiä kriteerejä, HYI! Cheerleaderin tulee olla kaunis, urheilullinen ja tietynlaista kynsilakkaakin. Miten ne kehtaa? Siis miten ne kehtaa? Täysin pöyristettävää että Cheerleaderille asetetaan ulkonäköpaineita, näin miehenkin mielestä.

Miksi Cheerleaderin halutaan olevan kaunis, kuuma ja seksikäs? Eihän hänen tehtävä ole näyttää hyvältä, heidän tehtävänsä on auttaa turvamiehiä turvaamaan urheilijoiden turvallisuus. Turha unohtaa myöskään sitä kuinka tärkeä asema heillä on ajatuksien jakamisessa ja ideoiden jalostuksessa. Nykyaikamme kaikkitietävät ja modernit arjen pelastavat tietosanakirjat.Iltalehden uutinen ihmittelee suuresti miksi halutaan seksikäs Cheerleades, en kyllä tiedä. Kyllä meidän omat Patrik Laineet ja Barkowit odottavat naisissaan terävää päätä ja hyvää luonnetta.

Mitä, jos jääkiekkomaajoukkueen pelaajatkin valittaisiin ulkonäkökriteerein? Pelitaitojen lisäksi perusvaatimuksiin kuuluisivat vaalea geelillä laitettu tukka, jykevä leuka, pieni parransänki, oikeanvärinen pikkutakki ja pyykkilautavatsa. Kultajuhlia ei ehkä tarvitsisi järjestää. -Iltalehti
 Väännetään siideriksi ja makkaraksi, Jääkiekkoilija ei tarvi sitä peppua ja hyviä rintoja. Jääkiekkoilijalla täytyy olla peliälyä, reaktionopeutta, lahjakkuutta ja perkeleen hyvät geenit. Leikkauspöydällä voidaan luoda maailman paras Cheerleader, mutta sellaisella ei voida luoda uutta Jaromir jäksteriä (NHL pelaaja). Missä on siis se miehen oikeus päästä piireihin ja jonkun palkintomieheksi puolivahingossa, missä on mun oikeus sellaseen?

Suomessa on onneksi taas maailmaa edellä ja Cheerleaderiksi pääsee kuka vain, ainakin jos paikallista tanssityttörivistöä katsoo sen mitä kehtaa ennen hyymörinauruun purskahtamista. pus
-Lupiini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti