maanantai 14. maaliskuuta 2016

Shark tanktop- Tinderlutkan tunnustus 2.0

Mikä siinä on kun haluaa jotain, niin sitä ei voi saada? Kuitenkin kun sen saa, alkaa olla muita asioita tarjolla ja olo on kuin hummerilla AA -kokouksessa. Odotan hetkeä jolloin suurin osa tämän farssin ylläpitäjistä on alkoholistumisen tasoltaan jo kerhoharrastuspisteessä.

Tinder elämä. Mitä siltä halutaan? Naiset haluaa sen prinssi uljaan joka tuo kaiken eteen jotta voi lihoa ja olla kadehdittavan ihanassa parisuhteessa. Mies taas, mies tuota, no mies haluaa punaisessa mekossa olevan pitkäsäärisen pedon jota saa kesyttää yön myöhäisimmällä tunnilla niin lujaa että postimestäkin alkaa vituttamaan. Kuten aiemmin puhuin, on helppo saada mitä haluaa kunhan järkeilee tunneolentojen seurassa. Mitä tapahtuukaan kun tinderlutka huomaa aamulla herätessään toisen tinderlutkan syleilystä, että nyt ei ole kyllä kiire minnekkään. Siis oikeasti ei huvita lähteä minnekkään. Puhelin on kiinni, ettei sen värinä häiriste. Ihan sama vaikka Miss suomi laittaisi viestiä, mulla ei oo kiire mihinkään, voisin yllättää sielunheimolaisen keittämällä hänelle kahvia. siirappista? voi kyllä, paatunut negatiivisen elämän agonistikin voi välillä nähdä pinkkiä. Lääkäri tosin epäilisi varmsti juomisesta johtuvaa nestehukkaa sekä univajetta.

Takaisin aiheesee. Tinderissä olen huomannut että miehen pitää olla se joka näkee vaiva, astuu tulilinjalle, kurkistaa haulikon piippuun josko se olisi ladattu vai ei (joku toivoo että se laukeaisikin). Kaiken tämän jälkeen onnistut tai et, saat syyttää itseäsi. Mies on eläin joka etsii suuresta laumasta eläintä jonka pintaan saa haavan, haavan josta vuotava veri saa sinut jahtaamaan saalista loppuun asti kunnes kaato on suoritettu. Verellähän en tarkoita tätä kuukausittaista huuhteluainetta jota tulee sieltä jostain, vaan yksinkertaisesti naisen vastausta tai osoittamaa kiinnostusta. Kaikki on omassa kontrollissa, kunhan saat sen veren vainun. Siihen asti itse vastaat kuka on saaliisi ja milloin isket. Mutta näillä Puhveleilla jota elämän hienoimmaksi asiaksi kutsumme on oma etunsa, kyky joka muuttaa kaiken päälaelleen. Mikä se sitten on?

Lapsen leikkiessä huomaa helposti tämmöisen pikku skenaarion. Lapsi leikkii punaisella autolla, ei vihreällä vaan punaisella. Naapurin terttu tulee myös leikkimään ja terttukin haluaa auton, terttu nappaa vihreän auton. Eetu, herraslapsi jolla on jo vihreä auto, haluaakin tämän punaisen auton koska sillä on yllättäen markkina-arvoa, siis kysynnän ja tarjonnan laki nääs.

Tinderissä tosin ei huomaa, leikkinkö minä punaisella vai vihreällä autolla. Mistä siis johtuu se, kun herättyäni jostain kauniista paikasta ja lopulta katsottuani puhelinta huomaan että viestiä pukkaa sieltä ja täältä, ja paljon. "joko nähdään ;) ois kiva oikeesti :)))" "heeeeei mikset vastaa mulle ;(" "voin tulla sulle vaikka suoraa ;)" jne... Sori leidit, mulla jo muuta. Tuleeko mieheen veitsellä kaiverrettu reikä, joka vuotaa verta veteen, kun löytyy joku ihana ihminen. Hyökkäävätkö naiset joukolla saalistajan kimppuun, haavoittaen tätä, jonka jälkeen vedessä vuotava veri kutsuu hait paikalle repimään kehon riekaleiksi. Tinderlutkakin on selvästi helposti vietävissä, voi perkele. Onko naisilla jokin oma signaali jolla ilmiannetaan oma uusi lelu kaikille muille?

Saavuttuani bussilla kotiin näin maanantai aamuna viikonlopun seikkailujen jälkeen pohdin vielä yhtä asiaa. oliko aamuinen lähtöni walk of fame, kun taas naisilla se olisi walk of shame? siinä sitä tasa-arvoa kaikille. Hyvää maanantain jatkoa !

-Lupiini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti