torstai 31. maaliskuuta 2016

Baari-illan hämärät jatkot

Ilta alkoi varsin kasuaalisti, olimme kukkiven ystäväisteni kanssa kumoamassa tuoppeja niityn lempinurkkauksessamme. Tilanne kuitenkin eskaloitui varsin nopeasti kun niitylle, omalle reviirillemme asteli kauniimman sukupuolen neilikoita. Neilikat päättivät liittyä kukkakimppuumme vastusteluista huolimatta ja seksuaalisesti arvelluttavien huuteluiden jälkeen. Ei mennyt aikaakaan kun huomaan seisovani kadulla kädessäni varsin kyseenalaisesti hankittu elintarvike ja alan pohtia elämän syvimpiä arvoja ja syntejä kunnes päätän ottaa asenteen "let´s see what happens" ja jatkan matkaani erittäin kyseenalaisella energialla varautuneen nelikon kanssa.

Päädymme yhden kukkasen kotiin, jossa aiomme nauttia saamamme elintarvikkeet kunnes minä huomaan, että jokin on vinossa. Siksi ehdotankin, että luovumme kaikki ylävartalomme vaatteista jotta voisimme tutustua toisiimme paremmin, homofobisesti kukkivat ystäväiseni vastustelivat aluksi mutta tajusivat sen vapauttavan ilmapiiriä ja suostuivat. Kaikki nauttivat elintarvikkeensa ja juomansa samalla kun katselimme Temptation Islandia, joka lievästi sanottuna sai tunteiden karusellin pyörimään ylikierroksilla. Tilanne alkaa muuttua entistäkin mielenkiintoisemmaksi kun Vyöruusu ja toinen neilikoista sopivat, että he yöpyvät yhdessä.

Tämä saa minut tajuamaan, että vapaana on vain yksi neilikka jolloin viritän kasvoilleni seksuaalisesti pelottavimman ilmeen minkä suinkaan vaan saan ja katson ystävääni Lupiinia, molemmat ymmärtävät tilanteen vakavuuden, toinen ei saa tänä yönä kukkivaa sidontaa. Päätän toimia nopeasti ja hurmaan toisen neilkoista ja päätämme lähteä hänen asunnolleen muiden jäädessä juomaan viskipaukkuja. En aio pureutua likaisiin yksityiskohtiin vaan herrasmiehenä totean, että asioita tapahtui. Nukahtanut neilikka kainalossani tunnen sisälläni palavan halun suunnata takaisin alkuperäiseen jatkopaikkaamme ihmettelemään tunnelmaa jossa Vyöruusu varsin kasuaalisti lojuukin jo sängyssä neilikan kanssa, ilman turhanpäiväistä rihmankiertämää. Lupiinin kanssa olemme erittäin huvittuneita tilanteesta, enkä voi kieltää, että molempien päässä lojuva ajatus kimppakivasta kiehtoisi mieltäni. Alkoholin sumentama tunnelma johtaa meidät neljä rinkiin jossa keskustelemme mukavia ja iltaa voi jo tässä vaiheesa kutsua menestykseksi kun juomme vuoronperään viiniä pullonsuusta ja keskustelemme kreikkalaisista jumalista ja Harry Potterin raiskaamisesta, hyviä näkiksiä ja reipashenkistä pervoilua, kutsuisin iltaa onnituneeksi varsinkin kun ottaa huomioon, että oli keskiviikko.

Kello alkaa naksutella kohti neljää aamuyöllä, tunnelma alkaa olla sammuva ja päätänkin lähteä kohti kotia, niin tekee myös Lupiini. Vyöruusu haluuu  neilikan mettä jo niin kovasti että hän saattaa meidät ulos jatkaen matkaansa kohti neilikkaa joka sattuu olemaan Lupiinin entinen mielitietty, varsin perverssiä, eikö? Makaan sängyssäni ja mietin ettei enään ikinä alkoholia kunnes herään ja avaan viinipullon ja rupean miettimään yön tapahtumia ja tässä ne myös teidän tietoonne saatan, kiitos ja anteeksi ja ennenkaikkea, mitä vittua.

-Tummentunut Lehtomaitikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti